02.04.2019
Η JBL στο Image+Tech-Photovision.

 H WaveMotion Α.Ε. επίσημος διανομέας για τα lifestyle προϊόντα ήχου της εταιρείας JBL θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη µεγαλύτερη έκθεση για την τεχνολογία και το imaging της χώρας µας, IMAGE+TECH και PHOTOVISION που θα πραγµατοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI από 5 έως 7 Απριλίου 2019. Η νέα, µεγάλη καινοτόµος έκθεση θα γίνει το επίκεντρο των νέων τεχνολογιών και της οπτικής επικοινωνίας και θα είναι το ορόσηµο στη σύγχρονη επιχειρηµατική πραγµατικότητα όχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Η WaveMotion Α.Ε. θα παρουσιάσει στην Έκθεση IMAGE+TECH και PHOTOVISION όλα τα καινούρια προϊόντα για την σεζόν 2018-2019 της JBL σε ένα booth γεμάτο εκπλήξεις και καλοκαιρινή διάθεση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, αλλά και να δοκιμάσουν όλη την γκάμα των προϊόντων της JBL: Waterproof speakers, Lifestyle και Sport Heaphones, home audio speakers.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση κάντε click εδώ.

Τα brand names harman/kardonÒ, JBLÒ και InfinityÒ ανήκουν στη Harman International Industries.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον αποκλειστικό διανομέα της Harman International Industries στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.wavemotion.gr  και www.JBL.com .

Για την WaveMotion:

H WaveMotion είναι Ανώνυμη εισαγωγική Εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας.

H λέξη WaveMotion μας παραπέμπει σε λέξεις όπως: ήχος, φως, εικόνα, δύναμη, ταχύτητα, διασκέδαση. Όπως τα κύματα κινούνται διαρκώς και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική.

Σκοπός της WaveMotion είναι η παροχή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό.
Σήμερα, η WaveMotion διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά τα παρακάτω διεθνή brand names, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα δραστηριότητάς τους όπως harman/kardon, JBL, Cambridge Audio, Q Acoustics, QED, Goldring, rapoo.

Clear all Compare