20.11.2018
Εξέλιξε τις αισθήσεις σου με JBL στην “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος!

Ένα άκρως τεχνολογικό περιβάλλον εμπνευσμένο από το μέλλον στο The Mall Athens από τις 09 έως τις 18 Νοεμβρίου

 

Η WaveMotion βρέθηκε στην κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος, που προσκαλεσε για τρίτη χρονιά το κοινό σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον για να «εξελίξει τις αισθήσεις» στον 4ο όροφο του The Mall Athens! Σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ήταν στη διάθεση των επισκεπτών να τις ανακαλύψουν, αλλά και πλούσιες διαδράσεις ενίσχυσαν την εμπειρία τους από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018.

Τα high-tech προϊόντα ήχου της JBL, περιλαμβάνουν ακουστικά και ηχεία για το σπίτι, την άθληση αλλά και την πολυάσχολη καθημερινή ζωή και είναι σχεδιασμένα με εργονομικό σχεδιασμό, αδιάβροχα, ασύρματα και έτοιμα να αντέξουν κάθε κακουχία που θα υποστούν. Αν επισκέφθηκες την έκθεση Thanks to Tech, θα είδες το αδιάβροχο Boombox να πλατσουρίζει παρέα με το Xtreme 2 και τα Endurance Dive, ενώ τα Eseries Headphones έτοιμα να σε συνοδεύσουν σε κάθε εμφάνισή σου με θρυλικό ήχο JBL.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διαδραστικές εκδηλώσεις έφεραν τον επισκέπτη λίγο πιο κοντά σε μία διαφορετική διάσταση… αυτή της τεχνολογίας. Ένα 360ο σημείο φωτογράφισης χάρισε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε το μέλλον και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας, ενώ οι μικροί φίλοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ζωγραφιές τους σε ψηφιακό περιβάλλον. Οκτώ μοναδικά VR συστήματα υποδέχτηκαν τους επισκέπτες, για να ανακαλύψουν την εικονική πραγματικότητα. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ένα silent party προκάλεσε να «ακούσετε» τη μουσική του και να ταξιδέψετε στις νότες του, σσς… χωρίς να σας καταλάβει κανείς!

Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr για το #ThanksToTech #Kotsovolos

***

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, εδώ και 68 χρόνια φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και καθιστά προσιτές τις κορυφαίες καινοτομίες προς όλους τους ανθρώπους. Οι 2.300 εργαζόμενοι, τα 95 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεση όλων για την εξυπηρέτησή τους. Με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών, Κ support, παρέχει ακόμα περισσότερες λύσεις στην επέκταση της ζωής των συσκευών, ενώ με το οmni channel μοντέλο της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρικό Β2Β επίπεδο.

κα Ειρήνη Χούντα | PR &CSR Specialist, Κωτσόβολος I τηλ. 210.28.91.104

e-mail:hountai@kotsovolos.gr

Σχετικά με την WaveMotion:

H WaveMotion είναι Ανώνυμη εισαγωγική Εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας.

H λέξη WaveMotion μας παραπέμπει σε λέξεις όπως: ήχος, φως, εικόνα, δύναμη, ταχύτητα, διασκέδαση. Όπως τα κύματα κινούνται διαρκώς και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική.

Σκοπός της WaveMotion είναι η παροχή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό.
Σήμερα, η WaveMotion διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά τα παρακάτω διεθνή brand names, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα δραστηριότητάς τους όπως harman/kardon, JBL, Cambridge Audio, Q Acoustics, QED, Goldring, rapoo.

 

 

Clear all Compare