Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
Η Υψηλής Αισθητικής Εταιρεία Διανομής Ηλεκτρονικών Συσκευών
Η Εταιρεία

Η Εταιρεία WaveMotion εδρεύει στην Αθήνα και λειτουργεί για περισσότερο από 35 χρόνια στην διανομή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η WaveMotion Α.Ε. στην τρέχουσα, πολυμετοχική μορφή της, έχει ιδρυθεί το 2000. Η Εταιρεία είναι μέλος του Βιομηχανικού & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

MISSION STATEMENT

Η ΛΕΞΗ WAVEMOTION ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ

Ήχος, Φως, Χρώμα, Εικόνα, Δύναμη, Ταχύτητα, Διασκέδαση

Όπως τα Κύματα (Waves) κινούνται διαρκώς (Motion) και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική.

Σκοπός της WaveMotion είναι η διανομή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό.

WaveMotion

Η Εταιρεία

Σήμερα, η WaveMotion Α.Ε. διατηρεί μία ευέλικτη, οργανωτική δομή βασισμένη στους έμπειρους ανθρώπους της, οι οποίοι υποστηρίζονται από συνεργάτιδες Εταιρείες, που προσφέρουν στην Εταιρεία, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους.

  • Η 3W Logistics Α.Ε. (www.3wlogistics.gr) μία αποτελεσματική Εταιρεία 3PL καλύπτει πλήρως τις αποθηκευτικές ανάγκες της WaveMotion και εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση, όλες τις αποστολές εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.
  • Οι υπηρεσίες Υποστήριξης και Επισκευής προσφέρονται από την AudioAndVision Α.Ε. (www.audiovision-service.com). Μία έμπειρη Ομάδα Τεχνικών ελέγχουν και επισκευάζουν προϊόντα με ακρίβεια και υψηλή ποιότητα.
  • In-store Displays, Merchandising, Εκθεσιακά περίπτερα, σχεδιάζονται και αναπτύσσονται από την Spicy Α.Ε. (www.spicy.gr), μία ταλαντούχα και δυναμική Εταιρεία, που έχει στο πελατολόγιό της, τις μεγαλύτερες Εταιρείες Λιανικής, στην Ελλάδα.
  • Την On-Line παρουσία μας, την σχεδιάζει και υλοποιεί, η Mozaik Α.Ε. (www.mozaik.com), Εταιρεία γεμάτη ταλέντο και πάθος για την δουλειά της.
  • Στρατηγικά πλάνα Merchandising και Επικοινωνίας, In-Store Promo ενέργειες σχεδιάζονται και εκτελούνται από δυναμικές Εταιρείες, επιλεγμένες για την εμπειρία τους και την αποτελεσματικότητά τους.

Τα Προϊόντα

Η WaveMotion Α.Ε. διατηρεί την αποκλειστική διανομή για την Ελληνική Αγορά, σπουδαίων Οίκων του Εξωτερικού, οι οποίοι κατέχουν ηγέτιδες θέσεις στην Παγκόσμια Αγορά.

Το Πελατολόγιο

Η WaveMotion Α.Ε. διεκπεραιώνει ετήσιες συμφωνίες συνεργασίας με όλες τις μεγάλες Εταιρείες Λιανικής, της Ελληνικής Αγοράς.  Διεθνείς Πελάτες όπως η Cosmote, Media Markt, η Dixons Carphone, οι Apple Premium Resellers αλλά και αμιγώς Ελληνικές Εταιρείες όπως η Public και η ΠΛΑΙΣΙΟ συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιο της Εταιρείας . Ακόμα η WaveMotion έχει δημιουργήσει ένα Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Πελάτων στους οποίους συγκαταλέγονται οι πιο σημαντικοί Dealers της Ελληνικής Αγοράς.

Στα μέσα του 2016, σημαντικοί Πελάτες της Κυπριακής Αγοράς εντάχθηκαν στο πελατολόγιο της Εταιρείας.

Το Όραμα

Η Ομάδα της WaveMotion Α.Ε. γνωρίζει καλά πώς να αναπτύσσει τα Brands που αντιπροσωπεύει.

Το Όραμα μας είναι να διευρύνουμε τα Brands που αντιπροσωπεύουμε, επιλέγοντας τα με βάση τα 3 χαρακτηριστικά: Τεχνολογία Αιχμής, Αισθητική και Μοντέρνος Σχεδιασμός – και να συνεχίσουμε την διαδρομή μας παρουσιάζοντας τα αποτελεσματικά, στον Έλληνα καταναλωτή.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Clear all Compare