19.08.2018
Η JBL κερδίζει τα βραβεία EISA 2018 για το καλύτερο Mobile Speaker και τα καλύτερα Mobile Headphones.

H JBL κερδίζει το βραβείο Mobile Speaker για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Αθήνα, 19 Αυγούστου 2018, Η WaveMotion Α.Ε., επίσημος διανομέας των προϊόντων lifestyle της JBL, ανακοίνωσε σήμερα ότι το διάσημο για τον θρυλικό του ήχο Brand, κέρδισε δύο βραβεία από την Ευρωπαϊκή ‘Ενωση Ήχου και Εικόνας (EISA), για το JBL Xtreme 2 mobile speaker και τα JBL Endurance Dive mobile headphones.

To JBL Xtreme 2 κέρδισε το βραβείο του European Mobile Speaker 2018-2019. Η μπαταρία των 10.000mAh που διαθέτει, προσφέρει 15 ώρες μουσικής αυτονομίας, ενώ η IPX7 πιστοποίηση (πλήρως αδιάβροχο) σε συνδυασμό με την ανθεκτική κατασκευή του, καθιστά το Xtreme 2, τον ιδανικό σύντροφο για τα πάρτυ στην αμμουδιά ή δίπλα στην πισίνα. Με το JBL Connect+ , θα συνδεθεί με 100+ άλλα συμβατά, JBL ηχεία και με το δυνατό μπάσο του αλλά και ένα ανοιχτήρι για μπύρες στον ιμάντα μεταφοράς του, το JBL Xtreme 2 θα κρατήσει το πάρτυ ζωντανό όλη την νύχτα.

Τα JBL Endurance Dive κέρδισαν το βραβείο του European Wireless In-Ear Headphones 2018-2019. Σύμφωνα με την EISA, υπάρχουν πολλά ασύρματα ακουστικά, αλλά με ποιο από αυτά μπορείς να κολυμπήσεις; Τα Endurance Dive είναι βαθμίδος IPX7 (πλήρως αδιάβροχα) και ο σχεδιασμός TwistLock εξασφαλίζει ότι θα μείνουν στην θέση τους, όσο γρήγορα και να τρέξετε, όσο μακριά και εάν πηδήσετε ή όσο γρήγορα και να κολυμπήσετε. Θα συνδεθούν μέσω Bluetooth με το Smartphone αλλά διαθέτουν και 1GB μνήμη για να αποθηκεύσουν 200 τραγούδια με ενσωματωμένο MP3 Player, για έχετε την μουσική σας όπου και αν την χρειαστείτε. Τα JBL Endurance Dive είναι τα ιδανικά ακουστικά για κάθε extreme περίσταση.

Για περισσότερο από 30 χρόνια, η EISA επιλέγει τα πιο πρωτοποριακά και στην αιχμή της τεχνολογίας προϊόντα προκειμένου να τους απονείμει τα βραβεία της. Πρόκειται για την 6η συνεχή χρονιά που η JBL κερδίζει το βραβείο για την κατηγορία των mobile speakers.

Η EISA αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό της Ευρώπης από experts των τεχνολογιών multimedia και προσφέρει μία μοναδική ματιά εκ των έσω στην Ευρωπαϊκή Αγορά των Consumer Electronics. Ένα βραβείο EISA πιστοποιεί μία εμπεριστατωμένη κριτική διαδικασία, που επιλέγει ως νικητές τα προϊόντα εκείνα, που προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την πιο προωθημένη τεχνολογία, την λειτουργική εργονομία και το best value. Τα βραβεία EISA θα παρουσιαστούν στην Έκθεση IFA, στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο 2018.

Τα προϊόντα JBL Xtreme 2 & Endurance Dive είναι άμεσα διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.wavemotion.gr.

Τα brand names harman/kardon, JBL και Infinity ανήκουν στη Harman International Industries.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον επίσημο διανομέα της Harman International Industries στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.wavemotion.gr  και www.JBL.com .

Για την WaveMotion:

H WaveMotion είναι Ανώνυμη εισαγωγική Εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας.

H λέξη WaveMotion μας παραπέμπει σε λέξεις όπως: ήχος, φως, εικόνα, δύναμη, ταχύτητα, διασκέδαση. Όπως τα κύματα κινούνται διαρκώς και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική.

Σκοπός της WaveMotion είναι η παροχή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό.
Σήμερα, η WaveMotion διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά τα παρακάτω διεθνή brand names, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα δραστηριότητάς τους όπως harman/kardon, JBL, Cambridge Audio, Q Acoustics, QED, Goldring, rapoo.

Clear all Compare