30.10.2019
Η απόλυτη Βρετανική εμπειρία

Η WaveMotion, ο επίσημος διανομέας για τα προϊόντα της Cambridge Audio στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη ενός διαγωνισμού, για τους αγοραστές των προϊόντων Cambridge Audio. Με οποιαδήποτε αγορά Cambridge Audio από επίσημο μεταπωλητή, δίνεται η ευκαιρία, να κερδίσουν ένα τριήμερο ταξίδι στο Λονδίνο!

Το brand με τα προϊόντα που παραδίδουν τον Υπέροχο Βρετανικό Ήχο, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους fans του, να ζήσουν από κοντά, την απόλυτη Βρετανική εμπειρία!

Η προωθητική περίοδος του διαγωνισμού, ξεκινά από τις 16 Οκτωβρίου 2019 και σταματά στις 12 Ιανουαρίου 2020. Για να τηρεί κάποιος τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα πρέπει αγοράσει προϊόν Cambridge Audio από επίσημο μεταπωλητή, κατά την διάρκεια της προωθητικής περιόδου και να εισέλθει στην ιστοσελίδα www.wavemotion.gr/contest, για να συμπληρώσει τα στοιχεία του: Όνομα, Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, το Cambridge Audio προϊόν που αγόρασαν και το κατάστημα από όπου το πήραν.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε όλες τις έγκυρες συμμετοχές και το δώρο τους περιλαμβάνει ταξιδιωτικό πακέτο για δύο. Το πακέτο περιλαμβάνει, τα αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση, από και προς το Αεροδρόμιο του Λονδίνου και διαμονή σε ξενοδοχείο στο κέντρο για 3 βράδια.

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Βρετανική εμπειρία παρέα με την Cambridge Audio!

Δείτε περισσότερα εδώ: www.wavemotion.gr/contest, Facebook, Instagram, Linkedin

Για την WaveMotion

H WaveMotion είναι Ανώνυμη εισαγωγική Εταιρεία προϊόντων τεχνολογίας, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο των smart electronics, της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας.

H λέξη WaveMotion μας παραπέμπει σε λέξεις όπως: ήχος, φως, εικόνα, δύναμη, ταχύτητα, διασκέδαση. Όπως τα κύματα κινούνται διαρκώς και με ταχύτητα, με τον ίδιο τρόπο εξελίσσεται η τεχνολογία στον ήχο, την εικόνα, τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική.

Σκοπός της WaveMotion είναι η παροχή -στην Ελληνική αγορά- προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, τα οποία συνδυάζουν την Τεχνολογία Αιχμής με την Αισθητική και το Μοντέρνο Σχεδιασμό.
Σήμερα, η WaveMotion διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά τα παρακάτω διεθνή brand names, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον τομέα δραστηριότητάς τους όπως harman/kardon, JBL, Cambridge Audio, Q Acoustics, QED, Goldring, rapoo.

Clear all Compare