Αίτηση Eπιστροφής

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το www.wavemotion.gr για τις αγορές σας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο προμηθευτήκατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς, τότε θα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα που ακολουθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω σημεία:

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με δικό σας μεταφορικό μέσο και κόστος, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ενημέρωση που θα λάβετε ότι εγκρίθηκε η Επιστροφή.

Σε περίπτωση που η επιστροφή αφορά λάθος προϊόν, δηλαδή σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε τότε η επιστροφή θα γίνεται με δικό μας κόστος.

Οδηγίες για την Επιστροφή:

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την παρούσα Αίτηση, η οποία θα πρέπει να έχει εγκριθεί και να έχει συμπληρωμένο τον «Αριθμό Επιστροφής».

Το δέμα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με «Αντίγραφο του παραστατικού αγοράς» και με τη φόρμα επιστροφής στο σημείο που αναφέρεται ο «Αριθμός Επιστροφής» κολλημένη εξωτερικά σε εμφανές σημείο.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας:

* Εάν πρόκειται για Ηλεκτρονική Συσκευή, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του «Σειριακού αριθμού» που αναγράφεται επάνω στη συσκευή, προκειμένου να προχωρήσει η αίτηση.
**Παρακαλούμε η περιγραφή του προβλήματος να είναι όσο πιο αναλυτική μπορείτε.

Κατάσταση των προϊόντων – συσκευασίας / Λόγος επιστροφής / Σχόλια:

Προχωρήστε στην αποστολή του προϊόντος μόνο εφόσον σας έχει σταλεί η αίτηση με συμπληρωμένο τον «Αριθμό Επιστροφής» φροντίζοντας για τη σωστή συσκευασία του. Το δέμα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με “Αντίγραφο του παραστατικού αγοράς» και με τη φόρμα επιστροφής στο σημείο που αναφέρεται ο «Αριθμός Επιστροφής» κολλημένη εξωτερικά σε εμφανές σημείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποστολές χωρίς Αριθμό Επιστροφής και αντίγραφο παραστατικού αγοράς δεν θα παραλαμβάνονται.

Κατεβάστε την Αίτηση Επιστροφής WaveMotion A.E.